Τέλος ο Ντιντάκ από την ΑΕΚ, ζητώντας… συγγνώμη

Ο Ντιντάκ Βιλά αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια και ένα Κύπελλο Ελλάδας και σε γραπτή του δήλωση ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον τρόπο που χειρίστηκε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Όπως και να έχει, η ΑΕΚ καρπώνεται από την αποχώρησή του σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η δήλωση του Ισπανού αμυντικού:

Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο βαθιές μου ευχαριστίες στη διοίκηση της ΑΕΚ για την αίσια έκβαση στο θέμα που προέκυψε με τη μεταγραφή μου.

Και να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη, αν οι αποφάσεις μου θα μπορούσαν να προσβάλουν το κύρος της πρώην ομάδας μου, παρόλο που ποτέ δεν είχα την πρόθεση να τη βλάψω.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. 

Τα δυο χρόνια που έπαιξα εδώ δεν είχα το παραμικρό παράπονο και θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δικοί μου προσωπικοί λόγοι επέβαλλαν την επιστροφή μου στην  Ισπανία.

Εύχομαι το καλύτερο στην ΑΕΚ, που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, στους προπονητές μου, στους πρώην συμπαίκτες μου και σε όλους όσους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για σπουδαίους επαγγελματίες στους οποίους εύχομαι τις καλύτερες επιτυχίες για το μέλλον.

Για πάντα στην καρδιά μου

Didac Vilá

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα