Τέλος το θρίλερ με τη Σινέντ Ο’Κονορ: Που την βρήκαν οι αστυνομικές αρχές

Ώρες αγωνίας επικράτησαν από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μέσω του ιστότοπου TMZ, βγήκε έκτακτη είδηση, ότι αγνοείται η Σινέντ Ο’ Οκόνορ. Άγνωστος επικοινώνησε με το site, που ήταν επίσης το πρώτο που ανακοίνωσε τον θάνατο του Πρινς, ενημερώνοντας ότι η τραγουδίστρια έφυγε για ποδηλατάδα την Κυριακή το πρωί και δεν επέστρεψε ποτέ.

Αμέσως σήμανε συνεγερμός, και οι μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις κίνησαν γη και ουρανό στην περιοχή Γουιλμέτ στο Σικάγο για να την βρούνε, φοβούμενοι τα χειρότερα, λόγω των αυτοκτονικών τάσεών της. Όπως αναφέρει σήμερα το εν λόγω site, η Ο’Κονόρ εντοπίστηκε χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με το που βρέθηκε και κάτω υπό ποιες συνθήκες.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια έπειτα από μήνυμα που είχε αναρτήσει στο λογαριασμό της στο Facebook δηλώνοντας στην οικογένειά της ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Πήρα υπερβολική δόση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις το σεβασμό», είχε γράψει ανακοινώνοντας ότι είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει τη ζωή της, έπειτα από τη ρήξη των σχέσεών της με συγγενικά της πρόσωπα, εκ των οποίων και τα παιδιά της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα