Τέλος το Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ!

Βαρύ τίμημα πλήρωσε η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, για την πρόκριση επί της Κολομβίας, καθώς έχασε λόγω τραυματισμού το μεγάλο αστέρι και ηγέτη της, Νεϊμάρ, ο οποίος υπέστη κάκωση στην σπονδυλική στήλη!

Ο τραυματισμός του 22άχρονου επιθετικού επιβεβαιώθηκε επισήμως από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, στις οποίες διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στον τρίτο σπόνδυλο. Στο άκουσμα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, άπαντες πάγωσαν, καθώς ο τραυματισμός στην σπονδυλική στήλη εμπεριέχει πολύ μεγαλύτερους κινδύνους από μία… απλή απουσία από ένα ή δύο ή και περισσότερα παιχνίδια. Ωστόσο, το ιατρικό τιμ της Βραζιλίας διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά θα έχει πολύ πόνο και για ένα διάστημα, ο Νεϊμάρ θα πρέπει να μην κινείται πολύ και να προσέχει ιδιαιτέρως, ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η είδηση έπεσε σαν… πέλεκυς στα αποδυτήρια της Βραζιλίας, καθώς ο Νεϊμάρ είχε αναλάβει, μέχρι και το ματς με την Κολομβία, να… βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Είχε εξελιχθεί στον ηγέτη αυτής της ομάδας και πλέον ο Φελίπε Σκολάρι είναι υποχρεωμένος να αλλάξει σε ικανό βαθμό τα αγωνιστικά του πλάνα, τα οποία είχε διαμορφώσει με άξονα τον 22άχρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Ο Νεϊμάρ σκόραρε τέσσερα γκολ στο τουρνουά, αλλά πλέον είναι αναγκασμένος να παρακολουθήσει από την εξέδρα τον ημιτελικό με τη Γερμανία, την ερχόμενη Τρίτη (8/7).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα