Τέλος το όνειρο Αρούχο

Μία… παράξενη είδηση διέρρευσε προ ολίγου, ότι η ΑΕΚ έχει λάβει έγγραφη ενημέρωση από τη Λας Πάλμας πως ο Σέρτζιο Αραούχο δεν θα παραχωρηθεί φέτος ως δανεικός.

Αυτό σημαίνει πως παύει να ασχολείται η ελληνική ομάδα με τον Αργεντινό φορ και πλέον ψάχνει άλλον επιθετικό ή περιμένει να δει πως αντιδρά ο Αλμέιδα στην προετοιμασία μήπως καταφέρει τελικά να διατηρηθεί στο ρόστερ. Έχουν, όμως, έτσι τα πράγματα;

Η Λας Πάλμας ψάχνει ακόμη επιθετικούς και ο τρόπος με τον οποίο ξέκοψε την πιθανότητα δανεισμού φαντάζει λίγο… απότομη. Ίσως είναι μία κοινή γραμμή μεταξύ των δύο πλευρών για να πάψουν οποιαδήποτε κουβέντα γύρω από τον παίκτη και κυρίως για να συγκεντρωθεί ο ίδιος στις υποχρεώσεις του, καθώς ενώ προπονείται με την ισπανική ομάδα, «ανεβάζει» διαρκώς αναρτήσεις στο διαδίκτυο υπέρ της ελληνικής! Όπως και να έχει, η ΑΕΚ μέχρι να ολοκληρωθούν τα πρώτα προκριματικά παιχνίδια δεν πρόκειται να κλείσει στράικερ, διότι πρώτα πρέπει να εξετάσει ο Χιμένεθ τη δυναμική που έχουν οι Λιβάγια, Γιακουμάκης, Αλμέιδα, Μεληκιώτης και υπό προϋποθέσεις Κλωναρίδης και μετά να αποφασίσει.

Εννοείται πως όλα τα σενάρια θα… «γκρεμοτσακιστούν» αν κάποια περίπτωση επιθετικού που μελετά εν κρυπτώ η ΑΕΚ οδηγηθεί σε συμφωνία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα