Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι στο Νοσοκομείο!

Έχει… πόνο η περίπτωση του γηπέδου της «Αγιάς Σοφιάς»! Δεν αναφερόμαστε μόνο στην αγωνία των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και στους τέσσερις δημοτικούς συμβούλους και στον σύμβουλο του Δημάρχου, οι οποίοι κατέληξαν στο Νοσοκομείο, μετά το επεισοδιακό συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας!

Τη Δευτέρα, λοιπόν, διεξήχθη συμβούλιο στον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Ένα από τα θέματα που υπήρχαν στην ατζέντα, ήταν και το γήπεδο της ΑΕΚ. Το συμβούλιο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς στην αίθουσα «μπούκαραν» περίπου 50 άτομα και… διαπληκτίστηκαν με τους συμβούλους που βρίσκονταν εκεί.

Από τους… διαπληκτισμούς προέκυψε ο τραυματισμός πέντε ατόμων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για τους Γιώργο Πάνο (πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου), και τους συμβούλους Περλορέντζο, Αντωναρόπουλο και Παπακώστα. Πιο σοβαρά απ’ όλους κτύπησε ο σύμβουλος του Δημάρχου, κ. Μπαρούτας, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο πόδι! Ο δε Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα και γλίτωσε τα χειρότερα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα