Τέσσερις κινήσεις για πορεία στο Champions League!

Τέσσερις μεταγραφές περιλαμβάνει το αρχικό πλάνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Η πρόωρη κατάκτηση του πρωταθλήματος προσφέρει την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να καταλήξουν στο μεταγραφικό τους πλάνο και να ξεκινήσουν δίχως χρονοτριβή την υλοποίησή του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, στην παρούσα φάση έχουν γίνει κινήσεις για την απόκτηση ενός καθαρού επιθετικού, ενός εξτρέμ, ενός στόπερ και ενός δεξιού μπακ.

Η παραμονή του Κώστα Μήτρογλου στην ομάδα κάθε άλλο παρά δεδομένη θεωρείται, καθώς το κόστος είτε της αγοράς του από τη Φούλαμ, είτε της επέκτασης του δανεισμού του, είναι πολύ μεγάλο. Επίσης, στον Πειραιά αναζητούν ποιοτικότερες λύσεις από τους Αμπντελαουί, Σαντάνα και Μποτία στη δεξιά πλευρά της άμυνας και στα στόπερ αντίστοιχα.

Στην παρούσα φάση, ο προγραμματισμός υλοποιείται με κατεύθυνση στις τέσσερις αυτές θέσεις, αλλά ο τελικός σχεδιασμός εξαρτάται από την παραμονή ή όχι των Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και την ενδεχόμενη παραχώρηση κάποιου ή κάποιων παικτών το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα