Τέσσερις μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον Ρέμο

Ακριβά πληρώνει ο Αντώνης Ρέμος την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Ηρακλή.  Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικαίωσε πρωτόδικα τον Στέλιο Ηλιάδη, στη μήνυση που είχε υποβάλλει από το 2011 κατά των Αντώνη Ρέμου και Γιάννη Τάκη, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών!

Και στους δύο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης, στον μεν τραγουδιστή, τέσσερις μήνες, και στον κύριο Τάκη, πέντε μήνες, με τη δυνατότητα της αναστολής.

Οι δυο άντρες εκτελούσαν χρέη προέδρων των δύο διοικήσεων της ΠΑΕ, στο διάστημα 2009-2011,  που ο αγωνιζόταν ο Στέλιος Ηλιάδης στην ομάδα, και σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε, δεν πλήρωσαν αμοιβές και δόσεις συμβολαίου, που φτάνουν τις 165.000 ευρώ.

Από αυτά, τα 75.000 ευρώ αντιστοιχούν στον Αντώνη Ρέμο και τα 90.000 στον Γιάννη Τάκη.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στον «Arena FM 894» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η εταιρεία ακόμη δεν έχει τελειώσει, εγώ έχω πληρώσει όλες μου τις υποχρεώσεις απέναντι στην πολιτεία, παρ΄όλα αυτά η πολιτεία ακόμα επιτρέπει να είναι πρόσφορο το έδαφος για λαμόγια. Γι αυτό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει να είναι χειρότερο από της Αφρικής. Όλο αυτό που ακούγεται περί εξυγίανσης του ποδοσφαίρου και ακόμη αφήνουν ανθρώπους με τις ιδιότητες των προέδρων είναι τραγικό.

Τον Ηρακλή τον παρακολουθώ, με νοιάζει, με πονάει αλλά ως εκεί. Εύχομαι κάποια στιγμή να βρει ένα λιμάνι αυτή η ομάδα, φτάνει τόσο με όλα όσα έχει τραβήξει. Εύχομαι πραγματικά να αφήσουν κάποιους ανθρώπους να ασχοληθούν με την ομάδα και να της δώσουν την ηρεμία που θέλει ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην συνέχεια. Όσο κι αν έχω θυμό και πίκρα δεν θα σταματήσω ποτέ να αγαπώ αυτή την ομάδα.

Ο Ηρακλής χρειάζεται σωστούς ανθρώπους για να τον ανεβάσουν όμως πως να έρθουν σε αυτό το ερημωμένο τοπίο όπως είναι την δεδομένη χρονική στιγμή η ΠΑΕ. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο κ. Παπαθανασάκης, δεν τον γνωρίζω και δεν με αφορά αλλά τι να πω; Εγώ θυμάμαι ότι τον Ιούνιο του 2007 είχα αναλάβει με 4 τέσσερις επαγγελματίες παίκτες και 32 προσφυγές. Για τρία χρόνια προσπαθούσαμε να κρατήσουμε και την παλιά την ομάδα, παίζαμε με δύο ομάδες στην πλάτη. Το ζήτημα είναι να βρει επιτέλους αυτή η ομάδα τον δρόμο της, θα χαρώ για αυτό, να δούμε τον Ηρακλή να γίνεται μία αξιόμαχη ομάδα όπως ήτανε. Μην ξεχνάμε πως αυτή η ομάδα δόξασε την πόλη και τον λαό της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα