“Τέσσερις με πέντε βουλευτές συμφωνούν μαζί μου”

Συνέχεια στο θέμα που άνοιξε ο ίδιος προ ημερών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε ο Παναγιώτης Μελάς. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ επανέλαβε την άποψή του ότι θα ψηφίσει για τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, χωρίς να φοβάται τη διαγραφή του.  

Συγκεκριμένα,  είπε: «Εγώ λειτούργησα για το καλό του ελληνικού λαού. Θέλω να μελετήσω την όλη κατάσταση. Εάν το καλύτερο είναι να ψηφιστεί πρόεδρος και να μην πάμε σε εκλογές ή να μην ψηφιστεί και να πάμε σε εκλογές» και αναρωτήθηκε: «Εγώ το μνημόνιο το καταψήφισα. Ποιος μου εγγυάται σήμερα ότι η πορεία του ελληνικού λαού θα είναι καλύτερη με τη σημερινή κυβέρνηση από ό,τι με μια άλλη;».

Στη συνέχεια, ο κ. Μελάς πρόσθεσε ότι με την άποψη του ίδιου που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, μέχρι να μελετήσει την κατάσταση, συμπαρατάσσονται και άλλοι τέσσερις με πέντε βουλευτές του κόμματός του, με τους οποίους έχει κάνει τη σχετική συζήτηση.

“‘Αλλο οι αρχές και οι αξίες και άλλο η μνημονιακή πολιτική”

Τέλος, σε ερώτηση για το κατά πόσο τέτοιες κινήσεις από τον ίδιο μοιάζουν να ρίχνουν γέφυρες προς τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μελάς απάντησε: «Οι αρχές και η αξίες της Ν.Δ. είναι μέσα μου, όμως άλλο οι αρχές και οι αξίες και άλλο η μνημονιακή πολιτική».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα