Τέσσερις… παίκτες πίσω από Σίτι και Τσέλσι!

Το καλοκαίρι δαπάνησε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας του. Παρόλα αυτά, ο πολύς Λουίς Φαν Γκάαλ θεωρεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται στο επίπεδο των Σίτι και Τσέλσι, καθώς… υπολείπεται τεσσάρων παικτών πρώτης γραμμής!

Το συγκεκριμένο θέμα παίζει «ψηλά» σχεδόν στο σύνολο των βρετανικών ΜΜΕ. Ο Ολλανδός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» εκμυστηρεύθηκε τα πλάνα του στο φιλικό του περιβάλλον, απ’ όπου και διέρρευσαν ορισμένες λεπτομέρειες.

Πρώτα απ’ όλα, ο Φαν Γκάαλ θεωρεί ότι για να μπορέσει να ανταγωνιστεί την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, χρειάζεται τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής, σε πολύ συγκεκριμένες θέσεις. Θέλει δύο παίκτες για το κέντρο της άμυνας, έναν μέσο και έναν επιθετικό. Το συγκεκριμένο πλάνο αναφέρεται στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και όχι στον Γενάρη, καθώς με… προτροπή της διοίκησης, αποφάσισε να στηριχθεί στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Συμπερασματικά από τα παραπάνω, υποθέτουμε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τους Φαν Πέρσι και Φαλκάο, το μέλλον των οποίων φαντάζει… σύντομο στην ομάδα του Μάντσεστερ. Ο επιθετικός στον οποίο… αναφέρεται ο Λουίς Φαν Γκάαλ, δεν αποκλείεται να είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, της Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρότι ο Ουαλός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» και πολύ δε περισσότερο να επιστρέψει στην Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν να επιμένουν, μέχρι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο που διαθέτουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία και την Ισπανία, η Μάντσεστερ επανήλθε με νέα προσφορά, ύψους 153 εκατομμυρίων ευρώ για τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Η πρόταση αναφέρεται στην καλοκαιρινή περίοδο και όχι τον Ιανουάριο και παρότι μοιάζει εντυπωσιακή, απέχει… έτη φωτός από τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει οριστεί στο συμβόλαιό του, η οποία ανέρχεται στο… 1 δις ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα