Τέσταρε εφεδρείες ο Ουζουνίδης στο φιλικό της Πάτρας

 

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Πέμπτη το βράδυ στην Πάτρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή, σε ένα ματς που πριν από την έναρξή του, οι γηπεδούχοι τίμησαν τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη – ο οποίος τέσταρε σχήματα και ποδοσφαιριστές – είδαν ζεστά το παιχνίδι, είχαν τον πλήρη έλεγχο και πέτυχαν ένα γκολ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλαχοδήμου.

Στην επανάληψη οι Πατρινοί παρατάχθηκαν με ένδεκα αλλαγές και με τη φρεσκάδα τους βρήκαν γρήγορα την ισοφάριση με τον Μωραΐτη. Όταν ο τεχνικός των φιλοξενούμενων προέβη κι εκείνος σε αλλαγές (έξι μαζεμένες), ο ΠΑΟ πήρε ξανά τα ηνία, έκανε φάσεις και τελικά πήρε τη νίκη με 1-3 με γκολ του Βιγιαφάνιες στο 85′ και του Τελάντερ στο 87′.

ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο, Χουχούμης, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ρέις, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Λέτο, Μολίνς. Μετά το 60’ πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Βέμερ, Στάικος, Ρινάλντι, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Κουρμπέλης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  (Α’ ημίχρονο): Χαλκιάς, Τσαφταρίδης, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μαστραντωνάκης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σπανός

(Β’ ημίχρονο): Σούλης Β., Γεωργαντόπουλος, Αδαμόπουλος, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Μπιτσάκος, Στεργίδης, Πολυχρόνης, Μωραΐτης, Μπουρλάκης και Κωνσταντακόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα