Τέτοιον Παναθηναϊκό θέλει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δεν σκότωσε κάποιο θηρίο ο Παναθηναϊκός, ούτε πήρε το πρωτάθλημα την πρώτη αγωνιστική με το 0-3 στη Λιβαδειά επί της τοπικής ομάδας. Ωστόσο, έδειξε την εικόνα αυτή που οφείλει να έχει μία μεγάλη ελληνική ομάδα, η οποία καλείται την ίδια ώρα να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διακρίσεις, αν θέλει να ενεργοποιήσει πάλι το dna που τον είχε καθιερώσει ως «πρέσβη».

Ο ΠΑΟ έκανε τον κόσμο του να ανυπομονεί για τα επόμενα παιχνίδια του και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μία ομάδα που στο παρελθόν γέμιζε το ΟΑΚΑ, αλλά τα τελευταία χρόνια προσέλκυε 6-7.000 ανθρώπους κατά μέσο όρο στη Λεωφόρο.

Κόντρα στον Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Πέμπτη δεν καλείται απλά να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο – που όμως βρίσκεται σε κακό φεγγάρι – αλλά να «σφαλιαρώσει» την ολλανδική ομάδα και να βάλει τις βάσεις μία άνοδο στην ειδική βαθμολογία της UEFA, όπου με τους Ολλανδούς κυνηγάμε τα ίδια ευρω-προνόμια.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην αυγή του πρωταθλήματος, αλλά ο ΠΑΟ έδειξε στη Λιβαδειά μία ποιοτική ανωτερότητα την οποία είχε ξεχάσει ο κόσμος του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα