Τίγκρες για Πουλίδο: Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο… ρινγκ

Τα δεκαπέντε λεπτά συμμετοχής του Άλαν Πουλίδο στον αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν εκ νέου την αντιπαράθεση που διαρκεί έναν και πλέον χρόνο με την πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή, Τίγκρες.

Ο πρόεδρος του μεξικανικού συλλόγου, Αλεχάντρο Ροντρίγκες… ανέβασε τον Ολυμπιακό στο… ρινγκ και αναφέρθηκε εκ νέου στη FIFA, παρ’ ότι η τελευταία έχει πιο… σοβαρά θέματα να ασχοληθεί αυτό το διάστημα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Ας δούμε τις δηλώσεις του Μεξικανου παράγοντα:

«Εάν αγωνίστηκε 15 λεπτά σε ματς Κυπέλλου, αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός τον έχει δηλώσει και τώρα που τον χρησιμοποίησε ανέβηκε όλος στο ρινγκ. Νομίζω ότι στη FIFA -παρόλο που τώρα είναι απασχολημένοι με θέματα πιο σημαντικά γι’ αυτούς- θα αποφασίσουν την ποινή που πρέπει να επιβληθεί και η κατάσταση θα εξομαλυνθεί.

Στην Τίγκρες είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει, κυρίως για τη στάση που κράτησε. Του έχουμε ανοίξει τόσες φορές την πόρτα και εάν τώρα φθάσει σε αυτή την πόρτα, θα μιλήσουμε με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι θα το ενέκριναν, αλλά δεν θέλει ο ίδιος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα