«Τίποτα δεν φοβίζει τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Πέμπτη το βράδυ στο Βίγκο κόντρα στη Θέλτα και καλείται να αποδείξει στην ποδοσφαιρική Ευρώπη πως αυτός κουβαλάει τη βαριά τη φανέλα και όχι η ισπανική ομάδα…

Δεν είναι εύκολο να υπερασπιστεί την ιστορία του, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει και αυτό υποσχέθηκε ο Αντρέα Στραματσιόνι ο οποίος θα κληθεί να οδηγήσει την ελληνική ομάδα σε ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα διατηρηθούν ελπίδες πρόκρισης μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Άγιαξ στην Αθήνα. Ο Ιταλός προπονητής είπε:

«Μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή. Είναι αγώνας τοπ επιπέδου και πρέπει να συμπεριφερθούμε ανάλογα. Θα παίξουμε κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα που συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κι έχει μάθει να παίζει σε υψηλό ρυθμό. Είναι επικίνδυνη ομάδα, με γρήγορους παίκτες που έχουν καλή τεχνική κατάρτιση. Στα άκρα έχει ποιότητα και πρέπει να την σταματήσουμε. Έχουμε αρκετή δουλειά και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δυνατοί στις μονομαχίες και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Δεν υπάρχει λόγος να μας φοβίζει κάτι και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο «Στράμα» έχει στα υπόψη του δύο συστήματα, το 3-6-1 και το 4-4-1-1 και την απόφασή του μάλλον θα την πάρει την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα