Τίποτα το ιδιαίτερο η Άρσεναλ!

Την ευκαιρία να ψηφίσετε και για το αν θα νικήσει ποτέ ο Αρσέν Βεγκέρ τον Ζοζέ Μουρίνιο σε παιχνίδι για το αγγλικό πρωτάθλημα σας δίνει η Mirror, αν βαριέστε μόνο με τις εθνικές εκλογές. Η μεγάλη βρετανική εφημερίδα και ιστοσελίδα άδραξε την ευκαιρία γι’ αυτό το μίνι γκάλοπ μετά τη νέα ήττα του Αλσατού από τον Πορτογάλο, στο σαββατιάτικο ματς της Τσέλσι με την Άρσεναλ.

Οι «μπλε» νίκησαν με 2-0 και συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τον Μουρίνιο να μην χάνει ποτέ από τον Βενγκέρ στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι του αγγλικού πρωταθλήματος. Στην ψηφοφορία το ποσοστό που θέλει τον Βενγκέρ να… βγαίνει στη σύνταξη δίχως να έχει νικήσει ποτέ τον Μουρίνιο είναι στο 52% (αλλά ενδεχομένως να μεταβληθεί). Τουλάχιστον υπάρχει ένα 48% που πιστεύει πως ο Αρσέν κάποτε θα τα καταφέρει. Τον κόσμο του Ολυμπιακού, βέβαια, τον ενδιαφέρει αν η Άρσεναλ θα είναι σε καλή κατάσταση σε εννέα μέρες όταν οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο Emirates.

Η Άρσεναλ έδειξε να έχει πάλι πρόβλημα στο γκολ, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο πρέπει να πούμε την αλήθεια και να θυμίσουμε ότι έπαιξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με δέκα παίκτες και προς το τέλος με εννέα.  Όπως και να έχει, μετά και την ήττα στο Ζάγκρεμπ, έδειξε και πάλι αδυναμίες τις οποίες οφείλει να μελετήσει ο Μάρκο Σίλβα για να τις εκμεταλλευτεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα