Τίποτα το ιδιαίτερο η Χάποελ Μπερ Σεβά

Ξεκαθαρίστηκε το βράδυ της Τρίτης, 19/7, ποια ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στην τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Μπερ Σεβά, υπερασπίστηκε το υπέρ της 3-2 στον πρώτο αγώνα με αντίπαλο την Σέριφ και με το 0-0 του επαναληπτικού της Μολδαβίας πανηγύρισε την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία της!

Πρόκειται για μία επαρχιακή ομάδα του Ισραήλ που κατέκτησε το τρίτο της πρωτάθλημα πέρσι και που προσπαθεί να καθιερωθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει αγωνιστεί όλες κι όλες επτά φορές στην Ευρώπη και φέτος είναι η τρίτη συνεχόμενη, καθώς αγωνίζεται ανελλιπώς από το 2014, χρονιά που άρχισε να διεκδικεί το πρωτάθλημα στο Ισραήλ και να καταλαμβάνει υψηλές θέσεις.

Με αντίπαλο τη Σέριφ δεν είχε ούτε ένα σουτ εντός εστίας και πανηγύρισε την πρόκριση κυρίως χάρη στην αστοχία των Μολδαβών. Αγωνίστηκε με την εξής ενδεκάδα: Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Ραντί (74’ Σαμπτάι), Νουακάμε, Χομπάν (αποβλήθηκε και δεν παίζει στο Καραϊσκάκη), Ντραβιντζάντα, Σαχάρ (61’ Μπάρντα), Μέλικσον (90’+ Μπουζάγκλο), Σοάρες, Ογκού.

Το ματς του Φαλήρου θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Ισραήλ μάλλον θα οριστεί για τις 2 Αυγούστου (δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνίες η UEFA).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα