Τίτλοι τέλους για Τούντορ και Γαλατασαράι

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε η Γαλατασαράι, μετά την υποχώρηση της ομάδας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η 4η ήττα της «Γαλατά» στη σεζόν ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Κροάτη τεχνικό. Ο τελευταίος, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» του συλλόγου στα μέσα της περασμένης περιόδου, προερχόμενος από την Καραμπούκσπορ, δέχτηκε έντονη κριτική αφότου η ομάδα έχασε το σημαντικό προβάδισμα που είχε πριν από λίγο καιρό (+8) και από χθες (17/12) έπεσε στην δεύτερη θέση της κατάταξης πίσω από την Μπασακσεχίρ.

Την Κυριακή (17/12) η «Γαλατά» υπέστη ήττα σοκ από τη «νεοφώτιστη» Γενί Μαλάτιασπορ με 2-1, με τον Τούντορ να αποχωρεί ξαφνικά από την αίθουσα όπου γινόταν η συνέντευξη Τύπου, μετά την κριτική που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους.

«Σας αρέσει να λέτε όταν νικάμε ότι έχουμε καλούς παίκτες κι όταν χάνουμε φταίει ο προπονητής. Αυτό που καταλαβαίνω εδώ στην Τουρκία είναι ασυνήθιστο για μένα, ειδικά στην Γαλατασαράι» είπε φανερά ενοχλημένος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στις 13 Ιανουαρίου ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχει συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση, προκειμένου να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος και το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα