Τακτική… Μαζουακού με Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Τακτική αλά… Μαζουακού θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Τότεναμ και η Μπενφίκα.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως έπραξαν και στην περίπτωση του Γάλλου, θα επισπεύσουν τις διαδικασίες υπογραφής νέου συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή, ώστε από τη μία να «δέσουν» τον διεθνή μέσο στο λιμάνι και να μην έχουν το άγχος της αποχώρησής του και από την άλλη να έχουν τον πρώτο λόγο σε μία πιθανή μεταγραφή του στο μέλλον.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον ανταμείψουν, αλλά και να τον «δέσουν». Σκοπεύουν να του προσφέρουν πρόωρα νέο συμβόλαιο (το ισχύων λήγει το 2018), στο οποίο φυσικά θα μπει και ρήτρα.

Πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα και ο μάνατζερ του, Πολ Κουτσολιάκος και φέρεται να είχε επαφή με τον Γιάννη Βρέντζο και κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από τη Θεσσαλονίκη. Στον παίκτη θα γίνει γενναιόδωρη αύξηση αποδοχών, ίσως να γίνει και διπλασιασμός των απολαβών του.

Ο Φορτούνης παρακολουθείται από αρκετές ομάδες, ενώ σκάουτερ τον παρακολούθησαν στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για λογαριασμό των «πετεινών» του αγγλικού πρωταθλήματος και των «αετών» της Λισαβόνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα