Τακτική… τέλος στον Παναθηναϊκό!

Ο Γιάννης Αναστασίου εντόπισε το… πρόβλημα της ομάδας του. Είναι οι διαρροές που κάνουν οι παίκτες της μοναδικής και εξαιρετικής τακτικής του! Βρήκε και τη λύση. Να μην… φανερώνει στους παίκτες τα πλάνα του, τουτέστιν, να μην δουλεύει την τακτική του στην προπόνηση! Με αυτόν τον τρόπο θα… μπερδέψει τους αντιπάλους!

Όλα αυτά τα… όμορφα και πρωτοφανή – βεβαίως – συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Την ώρα που το «τριφύλλι» αναζητεί τον τρόπο να βγει από την κρίση και να ξεπεράσει τη… φαγωμάρα στα αποδυτήρια, έστω και με έναν προσωρινό προπονητή στον πάγκο του, ο Γιάννης Αναστασίου επιλέγει να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, χρεώνοντας εν πολλοίς όλα τα άσχημα της ομάδας, στους παίκτες. Για να είμαστε δίκαιοι, τους ζήτησε και κάτι ακόμα. Να είναι… έτοιμοι ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη!

Στη θεωρία βέβαια, διότι ποιος είναι – άραγε – ο υπεύθυνος για την προετοιμασία τους; Βάσει της κοινής λογικής και παγκόσμιας πρακτικής, ο προπονητής της ομάδας. Ποιος είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό; Ο Γιάννης Αναστασίου. Ο οποίος, τι είπε στους παίκτες του; Ότι θα τους… κρύψει την τακτική του, ώστε εκείνοι να μην τη διαρρεύσουν στους – κακούς – δημοσιογράφους και να… μπερδέψει τους αντίπαλους προπονητές. Με άλλα λόγια, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, εκτός από «λίγους» και «αργόστροφους, όπως τους περιέγραψε μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, στην ομιλία του στην προπόνηση, τους αποκάλεσε και «ρουφιάνους»! Διότι πώς αποκαλείται αυτός που… δίνει τα πλάνα της ομάδας του σε τρίτους; Στη γλώσσα της πιάτσας αποκαλείται «ρουφιάνος». Αυτό είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τον προπονητή της ομάδας;

Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγκυρο www.sport-fm.gr, το οποίο ανήκει στα MEDIA του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, ο Γιάννης Αναστασίου είπε τα εξής στους ποδοσφαιριστές του: «Από τη στιγμή που ό,τι γίνεται και ό,τι δουλεύουμε στις προπονήσεις βγαίνει προς τα έξω και γράφεται, θα μπερδέψω τα πρόσωπα, γιατί δεν θέλω ο αντίπαλος να έχει εικόνα για το πλάνο που έχω στο μυαλό μου. Δεν θα σας δείξω τίποτα, αλλά θέλω να είστε όλοι έτοιμοι! Ξέρετε ότι μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς, πρέπει να έχετε όλοι σας τη μέγιστη συγκέντρωση γιατί μας περιμένει μία μεγάλη μάχη. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα νικήσουμε. Από μας εξαρτάται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα