Ταλεντάρα στον «άσο» για την ΑΕΚ, έκλεισε Νίκολα Ιβάνοβιτς (Video)

Απρόσμενο μπαμ από την μπασκετική ΑΕΚ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με το μεγάλο ταλέντο του μπάσκετ του Μαυροβουνίου, τον 22χρονο Νίκολα Ιβάνοβιτς.

Ο πλέι μέικερ από την Ποντγκόριτσα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της Αδριατικής Λίγκας, ενός πολύ ισχυρού πρωταθλήματος, καθώς πήρε από το χέρι την άσημη σέρβικη Μέγκα Λεκς και παραλίγο να την οδηγήσει στο νταμπλ! Τελικά περιορίστηκε στο Κύπελλο Σερβίας (πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια που καταλήγει σε άλλη ομάδα πέραν του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτίζαν), όντας και ο MVP της διοργάνωσης.

Πριν μετακομίσει στο σύλλογο της Σερβίας, έπαιζε από τα 17 του στη μεγαλύτερη ομάδα του Μαυροβουνίου, την Μπούντουσνοστ, όπου πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, ενώ από τα 18 του αγωνίζεται στην Εθνική Μαυροβουνίου.

Ο Ιβάνοβιτς προορίζεται για δεύτερος πλέι μέικερ της ΑΕΚ (αφού ως πρώτος θα έρθει Αμερικάνος, με τον Μπράουν να μετακομίζει στη θέση «2»), ενώ στη χώρα του θεωρείται ήρωας για το… ασάλιωτο καλάθια από τη σέντρα που πέτυχε κόντρα στη Σερβία το 2012 σε ηλικία 18 ετών!

 

Το Scouting report του παίκτη:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα