Ταουσιάνης: «Είμαστε σε δύσκολη θέση»

Για τον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ η ομάδα του και για τη δεινή θέση που βρίσκεται στο πρωτάθλημα, μίλησε ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ταουσιάνης, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Κρητικών:
«Ήταν εκ των προτέρων ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Στο 0-2 και στην αλλαγή του Σαράνοφ, χάσαμε πολλά. Ο Καβουσάκης μπήκε κρύος και δέχθηκε αυτό το γκολ που έγινε το 0-2. Μετά ήταν δύσκολα για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι και πιο απειλητικοί όταν είχαμε τη μπάλα. Θέλαμε ένα γκολ για να πιέσουμε τον αντίπαλο περισσότερο. Όσες φορές βρεθήκαμε με καλές προϋποθέσεις, είχαμε κακές επιλογές. Κάναμε μια προσπάθεια, χρειαζόταν περισσότερη. Δεν υπάρχει χρόνος για λύπη. Είμαστε σε δύσκολη θέση και χρειαζόμαστε βαθμούς.

Κάθε φορά έχουμε κάποια δεδομένα στο παιχνίδι. Βάλαμε το 3-5-2 γιατί θέλαμε να περιορίσουμε την επιθετικότητα του Παναθηναϊκού. Δεν ήταν θέμα σχηματισμού ή τακτικής το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2, στο πρώτο ημίχρονο. Έχουμε δείξει σε άλλα παιχνίδια ότι ματώνουμε. Το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο μας έκοψε τα πόδια. Όπως και η κατοχή του αντιπάλου. Γιατί παίζει και ο αντίπαλος. Ψάχναμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που θα μας έδινε δύναμη να πιέσουμε τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος με την κατοχή του μας δημιούργησε προβλήματα. Δεχθήκαμε κάποια εύκολα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έχει τη χαρά να διαθέτει παίκτες που μπορούν να έρθουν από το πάγκο και να βοηθήσουν. Βοήθησαν οι Τζίλας και Ολαϊτάν στο δεύτερο ημίχρονο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα