Τατιάνα μέχρι το 2019 στο Epsilon

Για δύο ακόμα χρόνια, η Τατιάνα Στεφανίδου θα συνεχίσει την απογευματινή επιτυχημένη της εκπομπή “ΤΑΤΙΑΝΑ Live”. Η έμπειρη παρουσιάστρια αποτελεί ένα από τα πλέον δυνατά χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon καθώς η εκπομπή της κάνει εξαιρετικά νούμερα κάθε απόγευμα.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, έσπευσε να της ανανεώσει το συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, διατηρώντας την στο έμψυχο δυναμικό του μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού: “Η Τατιάνα Στεφανίδου ανανέωσε την συνεργασία της για ακόμα δύο χρόνια με το Εpsilon. Η καταξιωμένη και μοναδική στο είδος της παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, θα συνεχίζει να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση, επικαιρότητα, πλούσια θεματολογία, ζωντανές συνδέσεις και εκλεκτούς καλεσμένους. Η αγαπημένη απογευματινή μας συνήθεια συνεχίζεται μέσα από την συχνότητα του EPSILON !!!!”.

Να σημειωθεί πως η Τατιάνα Στεφανίδου είναι η πρώτη που ανανεώνει τη συνεργασία της με το σταθμό. Αναμένεται να ακολουθήσει ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, η Ναταλία Γερμανού, αλλά και η Χριστίνα Λαμπίρη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα