Τατουάζ της Λίβερπουλ από φανατικό φίλο της Μάντσεστερ! (φωτό)

Σε μία αναμφίβολα σπάνια ίσως και μοναδική πράξη έμπρακτης συμπαράστασης προέβη ο 33χρονος Βρετανός Γουέιν Ράιαν, φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οικογενειακός φίλος των γονιών της τετράχρονης Μία Τέιτ.

Το μικρό κοριτσάκι διαγνώστηκε πρόσφατα με μυελογενή λευχαιμία και θα μπει σε διαδικασία θεραπειών για πολλά χρόνια με την ευχή όλων η σύγχρονη ιατρική να καταφέρει να πολεμήσει μία αρρώστια που στο παρελθόν ισοδυναμούσε με βέβαιο θάνατο. Ο Γουέιν Ράιαν, λοιπόν, θέλησε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και το έκανε αυτό με έναν τρόπο που μάλλον δεν θα περίμενε κανείς. Φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε και έκανε τατουάζ στο μηρό, το σήμα της «μισητής» Λίβερπουλ.

Με αυτόν τον τρόπο γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό την ιστορία και άρχισε να μαζεύει χρήματα, ήδη μάλιστα έχουν μαζευτεί περί των 2.000 λιρών! Κυκλοφορεί μάλιστα καθημερινώς με εμφάνιση της Γιουνάιτεντ και με σορτσάκι για να φαίνεται το τατουάζ και να ενημερώνει τον κόσμο που τον κοιτάει με απορία για την ιστορία της μικρής Τέιτ! Ο Ράιαν είπε πως πόναγε η ψυχή του βλέποντας το τατουάζ να αναπτύσσεται στο δέρμα του και πως θα προτιμούσε να έπεφτε από ένα αεροπλάνο, διότι έτσι θα τελείωνε η ταλαιπωρία του μία και καλή, ενώ τώρα θα πρέπει να ανέχεται συνεχώς τη στίξη της Λίβερπουλ πάνω στο σώμα του.

proxy

 

js98448611

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα