Ταχτσίδης: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για να κάνω πρωταθλητισμό…»

Χαρούμενος και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, που το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για το χατίρι των «ερυθρόλευκων» μετά από 7 χρόνια στα ιταλικά γήπεδα.

«Δυστυχώς όλα τα χρόνια στην Ιταλία, εκτός από 3 ομάδες, έπαιζα για την σωτηρία και όχι για πρωταθλητισμό. Είναι διαφορετικό. Πιο πολλές οι απαιτήσεις στον πρωταθλητισμό και οι δυνάμεις που πρέπει να αποδείξεις για να είσαι πρωταθλητής. Ήθελα κάτι καινούριο και ο Ολυμπιακός μου έδωσε την ευκαιρία και για να παίξω και στο Champions League που μέχρι στιγμής δεν είχα καταφέρει.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος εδώ» τόνισε ο διεθνής Έλληνας μέσος και αναφερόμενος στο σαββατιάτικο (1/12) ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης υποστήριξε: «Δεν είναι τι εικόνα έχω για τον αντίπαλό μας. Είναι τι εικόνα έχω για τον Ολυμπιακό. Εάν εμείς βρισκόμαστε στο 100% σε κάθε παιχνίδι δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Επίσης μίλησε και για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Champions League με την Γιουβέντους: «Σαν Ολυμπιακός πρέπει να δείχνουμε καλό πρόσωπο στην Ευρώπη και να κερδίζουμε για εμάς, για τον κόσμο μας και την ομάδα. Μετά από χρόνια δεν θα είμαστε στην συνέχεια της διοργάνωσης και πρέπει να κάνουμε ένα καλό κλείσιμο πιστεύω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα