Ταχτσίδης: «Πρώτα απ’ όλα η εθνική ομάδα»

Παίκτης της Τορίνο θα είναι τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αφού παραχωρήθηκε από την Κατάνια με τη μορφή δανεισμού.

Ο Έλληνας μέσος στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την επιθυμία μέσω των εμφανίσεών του με τον ιταλικό σύλλογο να αποτελέσει μέλος της εθνικής ομάδας αφού κάτι τέτοιο αποτελεί πρωταρχικό του στόχο.

Αναλυτικά:

«Θα δουλέψω για να φτάσω στο τοπ της φόρμας μου το συντομότερο δυνατό. Μίλησα με τον προπονητή Βεντούρα, μου είπε να παρακολουθώ τους συμπαίκτες μου και να είμαι ήρεμος. Εδώ υπάρχει ένα πολύ ωραίο γκρουπ παικτών. Η πρώτη αίσθηση που απεκόμισα με τους νέους συμπαίκτες μου είναι θετική. Μου είχαν μιλήσει καλά για αυτή την ομάδα και οι πρώτες μου εντυπώσεις το επιβεβαίωσαν».

Για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την Τορίνο:
«Επέλεξα την Τορίνο επειδή είμαι πεπεισμένος ότι εδώ μπορώ να εξελιχτώ πολύ και να βελτιωθώ. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ίσως να έχω κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν, τώρα όμως είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Δεν ήξερα ότι ο αθλητικός διευθυντής Πετράκι με παρακολουθούσε εδώ και τρία χρόνια, το ανακάλυψα τώρα και αυτό με κάνει χαρούμενο και μου δίνει περισσότερα κίνητρα».

Για το κεφάλαιο «Εθνική ομάδα»:
«Πρώτα από όλα σκέφτομαι την ομάδα, εάν όμως τα πάω καλά εδώ ίσως να έρθει η κλήση από την Εθνική».

Για τον παίκτη που θαυμάζει:
«Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, εάν όμως είμαι υποχρεωμένος να διαλέξω το είδωλό μου θα πω τον Βιεϊρά».

Για τους λόγους που επέλεξε το νούμερο 77 στη φανέλα του:
«Διάλεξα το Νο 77 επειδή είναι το νούμερο που μου φέρνει τύχη και το οποίο κυνηγούσα πάντα να έχω στις ομάδες που αγωνίστηκα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα