Τα έξι πέναλτι του Ρομπέρτο!

Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι μέτρησε ο Ρομπέρτο μετά την επέμβαση στο πέναλτι του Ντίνα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Μόλις ο Ισπανός πορτιέρο των «ερυθρολεύκων» σηκώθηκε από το έδαφος, έχοντας αποκρούσει το σουτ του αντιπάλου του από την άσπρη βούλα, άρχισε το μέτρημα, δημιουργώντας απορίες στον κόσμο που τον κοιτούσε και χειροκροτούσε.

Τελικά έδωσε ο ίδιος την απάντηση, αν και οι λάτρεις της στατιστικής το είχαν καταλάβει ήδη. Ο Ρομπέρτο σταμάτησε να μετράει στο έξι, διότι τόσες είναι οι συνεχόμενες αποκρούσεις των πρώτων πέναλτι που καλείται να αποσοβήσει κάθε φορά που ξεκινά μία αγωνιστική σεζόν!

Η αρχή έγινε με τη φανέλα της Σαραγόσα το 2009 στο ματς με την Αλμερία. Το 2010 με τη φανέλα της Μπενφίκα απέκρουσε το πέναλτι του Ούγο Λεάλ της Σετούμπαλ και την επόμενη χρονιά πάλι με τη φανέλα της Σαραγόσα, έδιωξε  το σουτ του Πέρεθ της Βαγιαδολίδ. Τα επόμενα τρία πέναλτι τα σταμάτησε ως γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Πρόπερσι του Ιμπραήμοβιτς με την Παρί, πέρσι του Βιδάλ στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός 4-2 και φέτος αυτό του Ντίνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα