Τα έχασαν με τον Γιούση στην ΑΕΚ

Ένα παιδί 18 χρονών που “σπάει τα άλατα” των συνομήλικών του, δεν σημαίνει ότι θα μπει στον κόσμο των μεγάλων και θα κάνει τα ίδια σαν να μη συμβαίνει τίποτα.Ο μικρός Χρήστος Γιούσης, όμως, μάλλον βρήκε ευκαιρία να κάνει τα ίδια κι ακόμη χειρότερα στους αμυντικούς της Καλλιθέας, οι οποίοι ίσως και να τον υποτίμησαν.

Το “δεκάρι” της β’ ομάδας της ΑΕΚ δεν άρπαξε απλά την ευκαιρία από τα μαλλιά, την… ξεμάλλιασε και φυσικά σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού και στον κόσμο, και στον Χιμένεθ και στους προπονητές του στην Ένωση τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φυσικά στον Σταύρο Λέτσα, που τον ανακάλυψε να παίζει μπάλα στην Άνδρο.

Ο Γιούσης πέραν του ότι πέτυχε δύο δύσκολα γκολ, σκόραρε ένα ακόμη – που ακυρώθηκε – ενώ είχε και δύο φανταστικές ενέργειες από τα δεξιά, πέραν της γενικότερης εικόνας που έδειξε. Στην ΑΕΚ μάλλον… σοκαρίστηκαν με την εικόνα που έδειξε και θα περιμένουν και τη δεύτερη εμφάνισή του για να βγάλουν συμπεράσματα, καθώς στην πρώτη ήταν άγνωστος και δεν κουβαλούσε κάποιο βάρος, ενώ τώρα στην επόμενη παρουσία του όλοι θα τον… κοιτάνε με ανυπομονησία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα