Τα έχουν κυρίως με την αστοχία τους!

 

Παρά έχει γίνει το κακό για τον ΠΑΟΚ και θα είναι λάθος των ανθρώπων του συλλόγου να συνεχίσουν να τα βάζουν με τη διαιτησία του ντέρμπι ή με τις συνεχόμενες διακοπές που ενδεχομένως να επηρέασαν περισσότερο την ομάδα τους.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» είχε τη δυνατότητα να φύγει με τη νίκη από το «Καραϊσκάκης», προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες για το 0-2, κατάφερε να ισοφαριστεί μόνος του, έχασε κι άλλες ευκαιρίες και τελικά δέχθηκε ένα φτηνό γκολ για να μείνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Είναι δυνατόν; Η καλύτερη φέτος σε παραγωγή και σε θέαμα ελληνική ομάδα να βρίσκεται εκτός τίτλου από τα τέλη του Οκτώβρη; Μάλλον γίνεται! Και θα χάσει ακόμη περισσότερους πόντους αν επικεντρωθεί στη διαιτησία του Φαλήρου και στο κατά πόσο έπρεπε να διακοπεί το ματς ή όχι.

Το σίγουρο είναι ότι το ματς δεν έπρεπε να διακοπεί. Είναι επίσης σίγουρο ότι ο Ιντέγιε είναι σε οριακή θέση στη φάση του 1-1 και στη μοναδική ευκαιρία που έκοψε ο Αλεξέας τον ΠΑΟΚ, δεν έβγαινε κάποιος παίκτης φάτσα με τον Καπίνο, αλλά από τα πλάγια. Ωστόσο, στη φάση που ο Μιλοβόγεβιτς κόβει τον Αθανασιάδη με φάουλ, ναι ο μέσος του Ολυμπιακού έπρεπε να αποβληθεί, αφού ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ αν δεν πέσει από το γκρέμισμα του Σέρβου είναι σε εμφανή θέση για γκολ, μιας και οι παίκτες που είναι δίπλα του δεν είναι… υποχρεωτικό να τον προλάβουν.

Αυτό που ενοχλεί τους Θεσσαλονικείς και κατ’ επέκταση όποιον παίζει αντίπαλο με τον Ολυμπιακό, είναι ότι όλες οι οριακές φάσεις «σφυρίζονται» υπέρ των «ερυθρολεύκων», με βαρβάτη εξαίρεση το περσινό ντέρμπι πρωταθλήματος ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να σκεφτούν γιατί έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα στην τελική ενέργεια, να το λύσουν και να φορτσάρουν όσο μπορούν για να προλάβουν τον τίτλο… Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ στην Τούμπα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα