Τα έχουν χαμένα στο Γουδή

Η Ομοσπονδία επικαλούμενη το άρθρο 14 ενός καταστατικού που κανείς δεν ξέρει αν είναι νόμιμο, αποβάλει τους Θεσσαλούς και προειδοποιεί πως θα τιμωρηθούν οι ομάδες μας από την UEFA

Σε μία προσπάθεια να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους της ΕΠΣ Θεσσαλίας και τους παράγοντες των ελληνικών συλλόγων που θα βγουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις  προέβη η ΕΠΟ, που στηριζόμενη στο άρθρο 14 του (παράνομου;) καταστατικού της, αποβάλει τη συγκεκριμένη Ένωση από τα μητρώα της και απειλεί πως λόγω της παραβίασης της ρήτρας ανεξαρτησίας, θα τιμωρηθούν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA και τη FIFA.

Η ΕΠΟ, μάλιστα, ειδοποίησε άμεσα τις ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ δημιουργώντας αναστάτωση σε πέντε γραφεία ομάδων που πραγματικά δεν ξέρουν πώς να ενεργήσουν.

Πρόκειται φυσικά για μία επιλογή της ΕΠΟ να τρομοκρατήσει παράγοντες που δεν έχουν καμία σχέση με την κόντρα, ούτε φυσικά φαίνεται να υποκίνησαν τη διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η Ομοσπονδία έχει φέρει το ποδόσφαιρό μας στο χείλος της καταστροφής, ωστόσο προσπαθεί να πετάξει αλλού το μπαλάκι των ευθυνών. Η αναστολή μέλους της ΕΠΟ είναι ήδη σε ισχύ και μένει να δούμε τι θα γίνει με τις ομάδες της Θεσσαλίας που αγωνίζονται αυτή την περίοδο στα Play Out και Play Off των ελληνικών διοργανώσεων.

Η προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο Ειρηνοδικείο θα συζητηθεί στις 8 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα