«Τα αλλάξαμε όλα στον Πειραιά»

Στην τηλεόραση του Mega μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, αναφερόμενος στην θητεία του στο δήμο, τόνισε πως «τα αλλάξαμε όλα στο μεγάλο λιμάνι» και ξεκαθάρισε, για μία ακόμη φορά, πως δεν θεωρεί κανένα από τους άλλους υποψηφίους, αντίπαλό του.

«Κανένας υποψήφιος δήμαρχος δεν είναι αντίπαλός μου. Οι εκλογές είναι γιορτή», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά είπε ότι περιοδεύει στις γειτονιές της πόλης του και δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος, τον οποίο ντρέπεται να κοιτάξει στα μάτια.

 Για την αποχώρηση του Τάσου Μητρόπουλου

Ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Τάσου Μητρόπουλου από το ψηφοδέλτιό του και είπε ότι εκείνος πίεζε επίμονα να είναι υποψήφιος. «Ο Μητρόπουλος επεδίωξε μέσω κοινών φίλων να είναι υποψήφιος».

Και ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει για την αποχώρησή του. «Ο Μητρόπουλος μου έστειλε επιστολή για την αποχώρησή του και έκλεισε το κινητό του». Δε θέλησε όμως να τον χαρακτηρίσει αποστάτη και αρκέστηκε να πει: «Ας μην κακοποιούμε ορισμένα σύμβολα».

«Το πάνω χέρι θα το έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης»

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη, είπε ότι το πάνω χέρι θα το έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.  Πάντως, σημείωσε ότι τον ενδιαφέρει ο Πειραιάς να είναι προνόμιο να ζεις στην πόλη. «Σε συνθήκες οικονομικής χρεοκοπίας τα αλλάξαμε όλα. Καθαρίσαμε όλο τον Πειραιά. Επιμείναμε μέχρι τέλους και επιβάλαμε διαχειριστικό έλεγχο», είπε.  Και πρόσθεσε: «Είναι χρήσιμο να έχεις έναν ορατό δήμαρχο που να δουλεύει 24 ώρες και αργίες».

«Πολύ καλές σχέσεις με τον Σεραφείμ»

Και ξεκαθάρισε ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ και εκκλησιάζεται τη στιγμή που κάποιοι άλλοι, χωρίς να αναφέρει, είναι άθεοι. Και κατέληξε: «Το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα