Τα αστέρια έλαμψαν

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην αίθουσα δεξιώσεων του Beverly Hilton στο Λος Άντζελες, άνοιξε η αυλαία για την τελετή απονομής των βραβείων των Ξένων Ανταποκριτών στο Hollywood, που είναι γνωστά σε όλους ως «Χρυσές Σφαίρες».

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη ήταν η χθεσινοβραδινή στο Beverly Hilton Hotel του Λος Άντζελες, μιας και οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη ή έστω οι πιο διάσημες ήταν συγκεντρωμένες εκεί για να παρακολουθήσουν τις 72ες Χρυσές Σφαίρες! Πολλές κυρίες εντυπωσίασαν με τις τουαλέτες υψηλής ραπτικής με την Amal Clooney να ξεχωρίζει λόγω του πολιτικού- κοινωνικού μηνύματος «Je suis Charlie» που έφερε στην τσάντα της, αναφερόμενη στην πρόσφατη αιματοχυσία στη Γαλλία. Ας Ρίξουμε μια ματιά στις πιο προσεγμένες εμφανίσεις της βραδιάς!

Το τιμητικό βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ απονεμήθηκε στον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος, όταν ανέβηκε στη σκηνή, καταχειροκροτήθηκε. «Δεν μπορώ να σας πω τι μεγάλη τιμή είναι να βρίσκομαι εδώ με τους φίλους μου. Νόμιζα ότι θα με θάψουν. Πόσο περήφανος είμαι που η Τζούλι κι ο Ντον μεγάλωσαν κι ωρίμασαν – εγώ πάλι όχι. Είναι πάντα ωραίο να βρισκόμαστε εδώ – ειδικά τώρα μετά το χακάρισμα που πρέπει να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να απολογηθούμε. Αυτές οι βραδιές είναι περίεργες. Στο κόκκινο χαλί όλοι είμαστε μέσα στη χαρά, αλλά μετά την ανακοίνωση του νικητή τέσσερις (από τους πέντε υποψηφίους) είναι χαμένοι. Θα σας πω όμως το εξής: αν είστε σε αυτό το δωμάτιο, έχετε περάσει τις “εξετάσεις” σας. Κανείς δεν θυμάται ποια ακριβώς βραβεία πήρε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς. Όλοι όμως θυμόμαστε “άδραξε τη μέρα”» δήλωσε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα