Τα αφήνει όλα ανοιχτά ο Μπεργκ

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του έκανε ο Μάρκους Μπεργκ, στο οποίο ανέφερε πως θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ, ότι σκοπεύει να παίζει μπάλα για τουλάχιστον πέντε χρόνια ακόμη και πως σύντομα θα ολοκληρωθεί το σίριαλ της ανανέωσής του με τον ΠΑΟ, πάντα όμως με την επιβολή ρήτρας που θα του επιτρέπει να σκέφτεται κι άλλες ομάδες, άρα κι άλλα πρωταθλήματα.

«Το όνειρο μου είναι να επιστρέψω σπίτι και να παίξω ξανά κάποια στιγμή στην Γκέτεμποργκ. Είναι δύσκολο, δεν έχω ακόμα πολλά χρόνια καριέρας. Ελπίζω ότι έχω ακόμα πέντε χρόνια. Νιώθω τόσο καλά και τόσο άνετα εδώ που μπορώ να το συγκρίνω μόνο με την Γκέτεμποργκ.

Εμείς οι παίκτες που μεγαλώσαμε στην Γκέτεμποργκ και φύγαμε στο εξωτερικό συναντιόμαστε, μιλάμε στο τηλέφωνο και έχουμε επαφές κι από την εθνική ομάδα και έχουμε συζητήσει να κλείσουμε τις καριέρες μας μαζί στην Γκέτεμποργκ. Αλλά τώρα, δεν έχω καμία σκέψη για να επιστρέψω σπίτι.

Δεν έχω υπογράψει ακόμα το νέο συμβόλαιο, αλλά όλοι ξέρουμε πόσο καλά είμαι εδώ και πόσο αρέσει στην οικογένεια μου, αν και ήμουν ανοιχτός για να ακούσω κι άλλες ομάδες. Αλλά για να κλείσω την καριέρα μου εδώ, χρειάζεται κάτι πραγματικά καλό, τόσο σε επίπεδο ποδοσφαίρου, όσο και σε σε οικονομικό επίπεδο. Οι συζητήσεις έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό. Ο προπονητής θέλει πολύ να υπογράψω νέο συμβόλαιο μαζί με την ομάδα, αν και έχω ακόμα δύο χρόνια να μένουν στο τρέχον συμβόλαιο. Δεν μπορώ να σχολιάσω οποιοδήποτε αριθμό. Ο ατζέντης μου θα έρθει εδώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας και θα ολοκληρώσει τα τελευταία κομμάτια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα