Τα βρήκαν για το καλό του Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Έπιασαν τόπο οι πιέσεις των ανθρώπων του ΠΣΑΠ. Οι πρωτοβουλίες του Συνδέσμου και η απειλεί αποχής των ποδοσφαιριστών από τα ματς του Κυπέλλου ανάγκασαν τους υπευθύνους της ΕΠΟ, της Super League και της Football League να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν ότι πρέπει για να συσταθεί το εγγυητικό ταμείο προς ανακούφιση εκατοντάδων Ελλήνων ποδοσφαιριστών που χάνουν τα λεφτά τους λόγω διάλυσης των ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης ανακοίνωσε μετά την συνάντηση των τεσσάρων πλευρών: «Η ΕΠΟ, Super League, Football League και ΠΣΑΠ επανεπιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα σύστασης του εγγυητικού ταμείου. Θα επανασυσταθεί! Από την ΕΠΟ ως τις 20 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθούν οπι επαφές του ΠΣΑΠ με τις δύο λίγκες αναφορικά με τον κανονισμό λειτουργίας του ταμείου και ακολούθως η ΕΠΟ θα οριστικοποιήσει τους ορούς και τις προϋποθέσεις και θα αποφασίσει την έναρξη λειτουργίας εγγυητικού ταμείου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσης Δημόπουλος, είπε: «Με πνεύμα αλληλεγγύης δώσαμε από κοινού λύση στο πρόβλημα. Το εγγυητικό ταμείο θα υλοποιηθεί άμεσα και οι αδύναμοι οικονομικά συνάδελφοι μας θα αποζημιώνονται έστω και μερικώς. Ευχαριστούμε όλους τους κοινωνικούς μας εταίρους».

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μποροβήλος εκμυστηρεύτηκε πως τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο δεν θα είναι αυτά που είχαν συμφωνηθεί πριν από 1,5 χρόνο, διότι τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτή τη στιγμή διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα