Τα βρήκαν on air μετά από 7,5 χρόνια Μενεγάκη-Κωστόπουλος

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, όμως οι δύο δημοφιλείς παρουσιαστές τα βρήκαν στον αέρα της εκπομπής “Ελένη”.

Η Ελένη Μενεγάκη κάλεσε τον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή της και οι δύο τους μίλησαν για το γεγονός ότι είχαν απομακρυνθεί πριν από 7,5 χρόνια, λόγω του διαζυγίου της πρώτης με τον Γιάννη Λάτσιο.

Οι δύο τους, που ήταν κάποτε πολύ στενοί φίλοι κι έκαναν παρέα ως ζευγάρια, έβγαλαν τα εσώψυχά τους στην τηλεόραση, χωρίς να λείπουν οι μπηχτές του ενός για τον άλλο.

Όταν, τον υποδέχτηκε η Μενεγάκη του είπε πως ήταν αμήχανη και παγωμένη κι ο Πέτρος Κωστόπουλος της απάντησε: «Γιατί έχουμε να λύσουμε τίποτα μεταξύ μας;», για να πάρει την αυθόρμητη απάντηση της παρουσιάστριας: «Δηλαδή μου λες ότι εμείς οι δύο δεν μιλάμε τα τελευταία 7.5 χρόνια γιατί ξέχασες ότι υπάρχω και ξέχασα ότι υπάρχεις;».
Στη συνέχεια, εκείνος γενίκευσε τα πράγματα λέγοντας: «Ξέρεις τι πιστεύω; Ότι τα πράγματα αλλάζουν στη ζωή, όχι γιατί κάποιον άνθρωπο τον έχεις απέξω…Επειδή λόγω καταστάσεων βρεθήκαμε μακριά. Παντα σε ένα διαζύγιο, είτε στο δικό μου, είτε στο δικό σου…Νομίζω ότι έχουμε πέσει σε μία λαίλαπα διαζυγίων. Έδωσες εσύ το έναυσμα και μετά εγώ». Παράλληλα, δεν έλειψε και η διαφωνία για το ποιος πήρε πρώτος τον άλλο τηλέφωνο, ενώ η Μενεγάκη πέταξε την μπηχτή της λέγοντας: “Να σου θυμίσω τι έλεγες όταν χώρισα. ”Εμένα φίλος μου είναι ο Γιάννης. Την Ελένη ούτε την ήξερα! Ε όχι δεν με ήξερες!”».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα