Τα βρήκε σκούρα, αλλά τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Βέροια, με σκορ 2-1, ένα αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο πρώτος επειδή δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια μόνο με ένα γκολ διαφορά, χάρη στο πέναλτι του Μπερμπάτοφ μετά από ανατροπή του Σκόνδρα.

Ο δεύτερος η αναγκαστική αλλαγή του Μαλεζά που υποχρέωσε τον Τούντορ να αλλάξει το σύστημα της ομάδας του και να την αποδιοργανώσει στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και ο τρίτος η ισοφάριση του Μαγέφσκι στο 65΄μετά από λάθος του Μελίσσα. Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με γκολ του Αθανασιάδη στο 74’ και γλίτωσε την γκέλα.

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σκόνδρας, Βίτορ, Μαλεζάς (46’ Χαρίσης), Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Ζάιρο (69’ Μυστακίδης), Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Οστοϊτς, Νάστος (82’ Ξόμπλιος), Αρτσε, Σιόντης, Γεωργιάδης, Αμπντούν (46’ Νέτο), Μαγέφσκι, Κόλα (46’  Καϊκούτ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα