Τα βρόντηξε ο Βασάρας!

 

Με τον ΠΑΟΚ να είναι ο πιο αδικημένος των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, για μία και μόνο φάση λαθεμένης κρίσης οφ σάιντ, ο Κύρος Βασάρας άφησε τη θέση του επιδιαιτητή της ΚΕΔ, μην επιθυμώντας να ανανεώσει τη θητεία του μετά και την 1η του Οκτώβρη που έληγε εξ’ αρχής.

Θεωρητικά, κι αφού δεν έχουν γίνει ακόμη εκλογές στη ΕΠΟ, θα μπορούσε να παρατείνει την παρουσία του, με κοινή απόφαση του ιδίου της Ομοσπονδίας, αλλά ποιος ο λόγος από τη στιγμή που όλες οι μεγάλες ΠΑΕ τον έχουν στριμώξει στον τοίχο;

Ο Βασάρας κατάφερε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές να εκνευρίσει την «αντιπολίτευση» με τους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών, αλλά μέχρι το απόγευμα της Κυριακής τουλάχιστον διατηρούταν μία ισορροπία σχετικά με τα σφυρίγματα που έπαιρναν οι μεγάλοι. Από τη στιγμή που διαταράχθηκε και αυτό το 50-50 με το σκανδαλωδώς «κομμένο» γκολ του ΠΑΟΚ, τότε ίσως καλά έκανε ο πρώην επιδιαιτητής.

Η «Α» είχε προβλέψει πως δεν θα αργήσουμε να έχουμε παράπονα από τους τέσσερις μεγάλους για τη διαιτησία, ακόμη κι αν το 50-50 επιβεβαιωνόταν με επιστημονικό ζύγι. Πλέον, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα βρει μπροστά του κι αυτός νέα διλλήματα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα