Τα βρόντηξε ο Τσιώλης!

 

Έσκασε βόμβα στη Λάρισα. Ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ, καθώς δεν άντεξε περισσότερο τη συνεργασία με τον Αλέξη Κούγιας. Ο πρόεδρος των «βυσσινί», έχοντας προφανώς λόγο και άποψη για το πώς θα κάνει τη δουλειά του ο έμπειρος και πετυχημένος προπονητής, ώθησε τον Τσιώλη στην έξοδο!

Η ανακοίνωση τη ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει: «Πριν από λίγη ώρα με κοινή απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητού κ. Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον μέχρι τώρα προπονητή της.

Μεταξύ των δύο υπεγράφη κοινή δήλωση ότι ο λόγος της λύσεως της συνεργασίας είναι ότι υπήρξε διαφωνία τόσο στο σχεδιασμό της ομάδος όσο και στην επάνδρωση του προπονητικού τιμ.

Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Τσιώλη για τα όσα προσέφερε μέχρι τώρα στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επάνοδό της στη Super League και του ευχόμαστε την καλύτερη επιτυχία στην προπονητική του καριέρα αλλά και στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή».

Το που θα στραφεί τώρα η ΑΕΛ είναι ένα ενδιαφέρον θέμα. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση να στρέφεται σε λύση από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα