Τα γύρισε ο Αμαραντίδης!

 

Στην άλλη μπάντα πέρασε ο Δημήτρης Αμαραντίδης, αφήνοντας την παρέα των πρώην συμπαικτών, προπονητών και παραγόντων του που διέψευδαν οτιδήποτε ύποπτο σχετικά με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, για να πλαισιώσει τους Καλαϊτζίδη, Γεωργέα, Καλογέρη και Πέρεθ οι οποίοι έχουν ισχυριστεί στον ανακριτή πως ήταν στημένο!

Η υπόθεση του περιβόητου αγώνα της 6ης του Γενάρη του 2013 έχει κλείσει για τη Super League που δεν πρόκειται να την επανεξετάσει, αλλά η εισαγγελία Αθηνών δύναται να πάρει τη συνέντευξη του Αμαραντίδη στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΙ και να προσθέσει στο φάκελο με μία πέμπτη μαρτυρία, ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής κανείς δεν ξέρει. Στο μεν «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο λένε πως ένα παιχνίδι μπορεί να το χειραγωγήσει, ιδίως για να χάσει, μία ομάδα από μόνη της και πως ο τρόπος που εξελίχθηκε το ματς είναι απόδειξη πως δεν υπήρχε συμμετοχή του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι της Βέροιας από την πλευρά τους εξακολουθούν να λένε πως ουδείς προέτρεψε τους παίκτες να χάσουν με συγκεκριμένο σκορ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα