Τα δίνει όλα για επιθετικό η «γηραιά κυρία»

Αποφασισμένη να ενισχύσει με μία λύση πρώτης γραμμής την επίθεσή της εμφανίζεται η ομάδα της Γιουβέντους, η διοίκηση της οποίας προσανατολίζεται να δαπανήσει ένα αξιοσέβαστο ποσό τον Ιανουάριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η «γηραιά κυρία» έχει θέσει ως βασικούς της στόχους τον Χαβιέρ Ερνάντες «Τσικαρίτο» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ή τον Εζεκιέλ Λαβέτζι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ εξετάζει ως εναλλακτικές λύσεις τους Αντρέ Αγιού ή Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ από τη Μαρσέιγ!

Για τον «Τσικαρίτο» υπάρχει πλάνο και για το δανεισμό του, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Μεξικανός μόλις πήγε στην ομάδα της Μαδρίτης και οπωσδήποτε θα θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Όσον για τον Λαβέτζι, είναι γνωστό πως ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία να φύγει από την ομάδα του Παρισίου, καθώς βρίσκεται στη σκιά του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, γεγονός που δεν του αρέσει καθόλου. Ωστόσο, και η συγκεκριμένη περίπτωση εμφανίζει αρκετές δυσκολίες, διότι ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Όσο για τους Αγιού και Ζινιάκ, οι περιπτώσεις τους είναι πολύν πιο απλές, καθώς οι ίδιοι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσουν και η Μαρσέιγ τους παραχωρεί, ενώ και το κόστος απόκτησής του είναι σαφώς μικρότερο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα