Τα δίνει… όλα για Μολέδο!

Αποφασισμένος να φέρει τον Ροντρίγκο Μολέδο στην Τούμπα είναι ο Ιβάν Σαββίδης και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ… επιχειρούν πλέον σε δύο μέτωπα προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

Αρχικά προσπαθούν να δελεάσουν τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ώστε να προτιμήσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και όχι στο Πόρτο Αλέγκρε για την Ινταρνασιονάλ, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζουν την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό (η αρχική πρόταση ήταν στις 650.000) και δύο παίκτες ελεύθερους. Μετά από την απόρριψη του ΠΑΟΚ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για τον Κουλούρη, οι δύο ομάδες κατέληξαν στους Έργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη και ο ΠΑΟΚ πρότεινε συνιδιοκτησία 50-50. Από πλευράς Παναθηναϊκού έγιναν δεκτά τα ονόματα (άλλωστε και ο Κάτσε ενδιέφερε ευθύς εξαρχής) οι παίκτες είναι θετικοί να συνεχίσουν στους “πράσινους” και εφόσον πει το “ναι” ο Μολέντο θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για το ποσοστό δικαιωμάτων που θα κρατήσει ο ΠΑΟΚ αλλά και τα συμβόλαιο των παικτών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα