Τα δίνουν όλα για Χούμελς οι «κόκκινοι διάβολοι»!

Αποφασισμένοι να εντάξουν στο δυναμικό τους τον κεντρικό αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ματς Χούμελς δηλώνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέροντας τα… πάντα στην ομάδα της Βεστφαλίας!

Σύμφωνα με αναφορές από την Αγγλία, οι «μπέμπηδες» ετοιμάζονται να προτείνουν το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του διεθνούς Γερμανού και την παραμονή του παίκτη στο Βεστφάλεν μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου!

Οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου επιχειρούν να παρακάμψουν δύο βασικά εμπόδια. Το ισχυρό ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον παίκτη και τις αντιρρήσεις του προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει θέσει «βέτο» στην παραχώρηση του πιο σημαντικού του αμυντικού, και μάλιστα μεσούσης της περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, εφόσον κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση, θα εξεταστεί πολύ σοβαρά από τους επιτελείς του συλλόγου, καθώς το ποσό είναι τεράστιο, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα