Τα δημοσιεύματα που έκαναν έξω φρενών την Παπαρίζου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της

 

Βιώνοντας την καλύτερη φάση της ζωής της, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, η Έλενα Παπαρίζου-Καψάλη, δεν δίστασε να επιτεθεί κατά μερίδας του Τύπου που έγραψε ένα σωρό ψέματα για την υγεία της.

Τα τελευταία τρία χρόνια, πολλά δημοσιεύματα φιλοξένησαν σε εξώφυλλα με βαρύγδουπους τίτλους, ότι πάσχει από πρόβλημα στα νεφρά της, από σκλήρυνση κατά πλάκας, και άλλα πολλά.

«Είμαι μια χαρά στην υγεία μου και πραγματικά έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ από τέτοια δημοσιεύματα. Δεν ξυπνάω το πρωί και γκουγκλάρω το όνομα μου για να δω τι γράφει ο καθένας, ούτε θέλω να ξέρω. Υπήρχε μια φάση, ειδικά την εποχή που έλειπα ατή Σουηδία, που κάποιοι φίλοι μου έστελναν καθημερινά μηνύματα με το τι γραφόταν για μένα. Και τους είπα “μη μου ξαναστείλετε ποτέ τίποτα, μου χαλάτε τη διάθεση. Θέλετε να χαλαστείτε εσείς; Διαβάστε τα μόνοι σας. Εμένα δεν με απασχολεί”. Δυστυχώς, εδώ στην Ελλάδα ο κίτρινος Τύπος έχει χάσει κάθε έλεγχο. Ήρθε το internet τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και μάλλον δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να το διαχειριστούμε. Και στη Σουηδία υπάρχει κίτρινος Τύπος, αλλά όχι στο βαθμό που έχουμε φτάσει εδώ. Λέμε πως είμαστε ένας λαός φιλόξενος, ανοιχτόκαρδος. Αυτά έχουμε να δείξουμε;»  ξέσπασε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα