Τα διαμάντια είναι παντοτινά!

Η μεγάλη στιγμή που ο μπασκετικός κόσμος θα υποκλιθεί στον παντοτινό πρωταθλητή Δημήτρη Διαμαντίδη έφτασε. Το τουρνουά στο οποίο θα μετέχουν ο οικοδεσπότης ΠΑΟ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα και η Μακάμπι ξεκινά την Παρασκευή 16/9 και ολοκληρώνεται την επόμενη μέρα στο ΟΑΚΑ, όπου χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟ και όχι μόνο αναμένεται να το να κατακλύσουν για να αποθεώσουν για μία… προτελευταία και μία τελευταία φορά τον Μήτσο.

Στο περιθώριο αυτής της μεγάλης εκδήλωσης μίλησαν σε Συνέντευξη Τύπου ο ίδιος ο Διαμαντίδης και οι άνθρωποι που είχαν την τύχη να υπάρξουν συμπαίκτες και την ατυχία να τεθούν αντίπαλοι. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Βίκτορ Χριάπα, ο Γκάι Πνίνι, ο Ερέζ Εντελστάιν αποθέωσαν τον Καστοριανό πρώην άσο τω ν γηπέδων, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αφού εξήγησε πως ουδέποτε σκέφτηκε να πάρει πίσω την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ, είπε:

Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμή που μου κάνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες που ήρθαν αλλά και τους παρευρισκόμενος για τα καλά λόγια. Είναι ένα τουρνουά με ομάδες που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια. Θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή αλλά θεωρώ το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτό το τουρνουά είναι ότι ένα μέρος των εσόδων θα κατατεθεί σε δύο ιδρύματα τη Καστοριάς

Σίγουρα αυτό το τουρνουά και για μένα θα είναι κάτι δύσκολο. Έχω εισπράξει πολλή αγάπη ήδη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και θεωρώ ότι με τη βράβευση που θα γίνει, θα είναι ακόμα μία πολύ μεγάλη χαρά και ευλογία που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω κόσμο, με τον Δημήτρη και τον Αντώνη έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές. Εύχομαι όλοι να ευχαριστηθούν τα παιχνίδια που θα έρθουν να δουν».

« Κάτι έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι από τώρα. Περιμένω κι εγώ να μπορέσω να δω αν θα κάνω κάτι που να μου αρέσει και να με γεμίζει. Έχει σχέση με το μπάσκετ»

 

Το πρόγραμμα της διήμερης εκδήλωσης:

(16/9, 18:30) ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπαρτσελόνα

(16/9, 21:00) Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

(17/9, 18:30) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα

(17/9, 21:00) Εκδήλωση βράβευσης Δημήτρη Διαμαντίδη

(17/9, 22:00) Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρη τη Συνέντευξη Τύπου εδώ:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα