Τα είπαν ΕΡΤ-Ν.Δ. για το επίμαχο video του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλαίσιο της ενημερωτικής συνάντησης που είχε ζητήσει η Νέα Δημοκρατία οι κ.κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και Μακάριος Λαζαρίδης είχαν διάλογο με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Διονύση Τσακνή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπη Ταγματάρχη.

Με αφορμή την προβολή του video του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του TAE KWON DO, διευκρινίστηκε από τους εκπροσώπους της ΕΡΤ ότι η κρατική τηλεόραση δεν μπορεί και δεν πρέπει να καθορίζει τι, πώς και πότε προβάλλεται στις συγκεντρώσεις των κομμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Με τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, Εκπρόσωπο Τύπου και Μακάριο Λαζαρίδη, Διευθυντή Γραφείου Τύπου, συναντήθηκαν οι κ.κ. Διονύσης Τσακνής, Πρόεδρος Δ.Σ. και Λάμπης Ταγματάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε., στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης που ζήτησε η Νέα Δημοκρατία.

Η ενημέρωση των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, διήρκεσε σχεδόν μία ώρα και αφορούσε σε θέματα αντικειμενικότητας, αξιοπιστίας, αλλά και του ευρύτερου ρόλου της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Όσον αφορά στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης εκδήλωσής του στο γήπεδο του TAE KWON DO, διευκρινίστηκε ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί, δεν πρέπει και δεν είναι ο ρόλος της να καθορίζει τι, πώς και πότε θα προβληθεί στις συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων. Απλώς τις αναμεταδίδει. Κάθε καλόπιστος τηλεθεατής είδε ή μπορεί να ανατρέξει στο site της ΕΡΤ και να διαπιστώσει ότι υπήρχε διαρκής σήμανση «ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ – απευθείας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα