Τα είχε χαμένα ο Τσάβι!

 

Στο Κατάρ βρέθηκε ακόμη δεν πρόλαβε να συνέλθει από το μεθύσι της χαράς ο Τσάβι. Ο Καταλανός άσος, γεννήθηκε στην Τεράσσα, ένα προάστιο δέκα λεπτά μακριά από το Καμπ Νου. Η ποδοσφαιρική του διαδρομή αυτή ήταν όλη κι όλη. Από το σπίτι του στο προπονητήριο, ένα 20λεπτο στους δρόμους.

Και τώρα, στα 35 του, έκανε το ταξίδι της ζωής του. Πήγε να παίξει μπάλα στο Κατάρ, να κάνει την πλάκα του στην Αραβία, συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ακόμη χρηματικό πακέτο, μέχρι να τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του και να επιστρέψει σπίτι του σε ένα νέο ρόλο στην Μπάρτσα, μάλλον σαν προπονητής.

Διότι αυτό το δρόμο φαίνεται να ακολουθούν μεγάλες προσωπικότητες της Μπαρτσελόνα. Πάντως, στην άφιξή του στο Κατάρ έμοιαζε αποσβολωμένος. Σίγουρα θα το περίμενε, ίσως όμως να μην είχε προετοιμαστεί για τον αραβικό αέρα και την αλλαγή χρωμάτων, αφού το έντονο μπλε και κόκκινο της πρώην ομάδας του, αντικαταστάθηκε με το ασπρόμαυρο της Αλ Σάαντ.

Στις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο στον Ντόχα μοιάζει σαν να έχει προσεδαφιστεί σε άλλο πλανήτη και περιμένουμε να δούμε και την αντίδρασή του μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα