Τα εύκολα-δύσκολα η ΑΕΚ, αλλά πέρασε από το Λαύριο 65-70

Τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ πέτυχε η ΑΕΚ στο Λαύριο κόντρα στην τοπική ομάδα με σκορ 65-70 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ένωση η αλήθεια είναι ότι προβλημάτισε κάπως τους φίλους της με την αδυναμία της να κρατήσει μία καλή διαφορά μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και την αντίδραση της μετά το 49-63, δηλαδή τη μεγαλύτερη διαφορά που πήρε στο 32’. Αυτή η διαφορά εξανεμίστηκε με ένα σερί 14-0 μέσα σε ένα πεντάλεπτο, μετατρέποντας το ματς σε ντέρμπι.

Σε αυτό το σημείο, η εμπειρία του Μαυροκεφαλίδη και του Χέρστον χάρισαν τη νίκη στο συγκρότημα του Σάκοτα. Θετικό σίγουρα για την ΑΕΚ το ότι ο Κάρτερ δείχνει να επιστρέφει από τον τραυματισμό, πως ο Χέρστον βρήκε τον καλό του εαυτό, ότι ο Μιλόσεβιτς συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο και ότι ο Γουόρεν ήταν σημαντικότατο κομμάτι της ομάδας και όχι αδύναμος κρίκος όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Πήρε μάλιστα και οκτώ ριμπάουντ, αριθμός που προκαλεί έκπληξη, αφού είναι ο πιο κοντός παίκτης (1,78) του πρωταθλήματος! Απογοητευτικός, όμως, ο Σκραμπ που σε δύο λεπτά έκανε ισάριθμα λάθη, ενώ ο Ανοσίκε εξακολουθεί να προσφέρει μόνο στα ριμπάουντ και όχι στο σκοράρισμα.

ΛΑΥΡΙΟ: Γιάνγκ 22 (4 ασίστ), Κρουμπαλί 15 (12 ριμπάουντ), Νίξον 3, Γιαννακόπουλος 8, Μπάρλος 7, Σακελλαρίου 2, Νικολακόπουλος 2, Περράκης 6, Έβανς, Κακλαμανάκης, Τσίρος,  Μπέμπης.

ΑΕΚ: Σάκοτα 7, Χέρστον 13, Μαυροκεφαλίδης 11, Κάρτερ 12, Γουόρεν 9 (6 ασίστ, 8 ριμπάουντ!), Ανοσίκε 1, Παπαντωνίου 4, Μιλόσεβιτς 10 (9 ριμπάουντ), Καλαμπόκης 3, Σαρικόπουλος, Σκραμπ, Καμαριανός.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 34-36, 49-58, 65-70

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα