Τα «καρφιά» της πεθεράς της Ηλιάδη μετά τις φήμες χωρισμού

 

Ως «βόμβα» έχει σκάσει εδώ και δύο μέρες ο ξαφνικός χωρισμός τα Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου. Αν και το ζευγάρι στο παρελθόν έχει διαψεύσει τέτοιου είδους φήμες, το δημοσίευμα της εφημερίδας «Spirto» αυτή τη φορά κάνει λόγο για οριστικό τέλος που θα τους οδηγήσει και στα δικαστήρια για την επιμέλεια του γιου τους Βασίλη. Η μητέρα του ποδοσφαιριστή μιλώντας στην Freddo και απαντώντας για το αν ξέρει για τον χωρισμό του γιου της με την τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά:

 

«Ο Σάββας δεν μας έλεγε τίποτα για την προσωπική του ζωή. Μέχρι και το καλοκαίρι που ήρθαν εδώ στην Καβάλα και μας είδαν, φαινόταν μια χαρά σαν ζευγάρι. Ωστόσο εμείς σαν οικογένεια, προσπαθήσαμε να μείνουμε έξω από την προσωπική του ζωή. Ο Σάββα από τη στιγμή που δεν μας είχε μιλήσει για τη σχέση του με την Αγγελική, όταν τα έφτιαξαν, δεν θελήσαμε να ανακατευτούμε παραπέρα. Μόνοι τους τα έφτιαξαν, ας κάνουν ότι θέλουν. Φαντάζομαι όμως θα μας ενημερώσει και εμάς απόψε που θα μιλήσουμε μαζί του».

Αναφορικά με την Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά, δεν μπορείς να τον κρίνεις πώς είναι η ψυχούλα του. Πού να ξέρω λοιπόν τον χαρακτήρα της;»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα