Τα «καρφιά» της συζύγου του Στέλιου Καζαντίδη κατά της Πάολα

 

 

Με λόγια καθόλου κολακευτικά σχολίασε η Πάολα πριν από καιρό τον «μεγάλο» Στέλιο Καζαντζίδη, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων. Για πρώτη φορά η Βάσω Καζαντζίδη απάντησε στην τραγουδίστρια, με δηλώσεις «φωτιά» που έκανε στο περιοδικό You.

Έκανε κάποιες δηλώσεις η Πάολα και είπε ότι ο Καζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε τον πόνο του φτωχού και του μετανάστη. Σας ενόχλησε όταν τις ακούσατε;

«Ούτε καν. Δεν με ενδιαφέρει η κυρία Πάολα και η κάθε κυρία Πάολα, έχει το δικαίωμα ο καθένας να πει ό,τι θέλει. Γιατί ο κόσμος ήξερε και ξέρει ποιος ήταν ο Καζαντζίδης, τον λάτρεψε. Πείτε μου έναν άνθρωπο που είναι λάθος και ο κόσμος συνεχίζει να τον λατρεύει 16 χρόνια μετά τον θάνατό του. Δεν ασχολήθηκα, και ούτε πρόκειται, με τις δηλώσεις αυτές, θα ασχοληθώ όμως με όσους εκμεταλλεύονται τον Στέλιο…»

Ακόμα τον εκμεταλλεύονται;

«Ακόμα, και πιστεύω ότι το θεατρικό έγινε την πιο κατάλληλη στιγμή, για να σταματήσουν αυτά που γίνονται γύρω. Κάνουν συναυλίες άσχετοι, αλλού λένε ότι πάνε τα χρήματα και δεν πάνε ποτέ εκεί που πρέπει, κάνουν διάφορα για τον Καζαντζίδη, ποιος εισπράττει; Και δεν ενημερώνουν κανέναν και ας υπάρχουν κληρονόμοι, εγώ και ο αδερφός του. Έχω περάσει από σαράντα κύματα οπότε όλα αυτά δεν με αγγίζουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα