Τα κατάφεραν και συνεχίζουν!

Απαγκιστρώθηκε από ένα βαρύ συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μάλιστα, καθώς ο Κριστιάν Λεντέσμα δεν ζήτησε αποζημίωση και αποχώρησε σαν φίλος από την ελληνική ομάδα, αφήνοντας πίσω, μάλιστα, και κάποια δεδουλευμένα!

Και ο ίδιος έβλεπε πως οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, οπότε επέλεξε έναν πιο χαλαρό σταθμό για τη συνέχεια της καριέρας του. Αν δεν υπήρχε η πρόταση της Πεσκάρα ίσως ο ΠΑΟ να μην μπορούσε να ξεφορτωθεί τόσο εύκολα τον 34χρονο Αργεντινό, ωστόσο με τα «αν» δεν γίνεται δουλειά, ενώ τώρα η… δουλειά ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο.

Ο Λεντέσμα στα καλοκαιρινά φιλικά, με τους ρυθμούς χαλαρούς, έδειχνε να δεσπόζει με το αρχοντικό του παιχνίδι και προς στιγμήν οι φίλοι του Παναθηναϊκού πίστεψαν πως δεν είχαν να κάνουν με έναν νέο Εσιέν. Δυστυχώς για εκείνους, όμως, ο Λεντέσμα ήταν απλά μία ελαφρώς βελτιωμένη βερσιόν. Σε αντίθεση με τον Γκανέζο, έπαιξε σε 15 ματς, αλλά όσο περνούσε ο καιρός η απόδοσή του όλο και έπεφτε με αποτέλεσμα στα τελευταία ματς να θυμίζει παλαίμαχο. Η ανακοίνωση αποδέσμευσης αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα