Τα κορίτσια ξεχύθηκαν στις παραλίες

Μπορεί να διανύουμε μόλις την πρώτη ημέρα του Μαΐου, ωστόσο, κάποια κορίτσια… ζεστάθηκαν για τα καλά και ξαμολήθηκαν στις παραλίες!

Φρόντισαν, μάλιστα, να τροφοδοτήσουνε με τις ανάλογες φωτογραφίες και τα social media, προκαλώντας τα σχόλια των θαυμαστών τους τόσο για τα μπικίνι τους, όσο και για τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Η «Α» εντόπισε τέσσερις εξ’ αυτών. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, φάτε μάτια ψάρια!

Μαρία Κορινθίου: Στην Κρήτη, μαζί με τον σύζυγο της Γιάννη Αϊβάζη, βρίσκεται η σέξι ηθοποιός με την παράσταση «Ποντικοπαγίδα» να πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Το θερμόμετρο ανέβηκε και η Μαρία δεν έχασε ευκαιρία να κάνει την πρώτη της βουτιά για φέτος. Τι κι αν είναι μανούλα, το κορμί της θα ζήλευσαν πολλά νεότερα της μοντέλα.

Δούκισσα Νομικού: Η αλήθεια είναι πως συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις περισσότερες στιγμές της ζωής της, οπότε δεν θα μπορούσε κάνει κάτι διαφορετικό και με το πρώτο της μπάνιο. Η Δούκισσα είναι σε άψογη φόρμα και φροντίζει να μας το δείχνει, με τη φωτογραφία που ανέβασε. Περιμένουμε και πιο… αποκαλυπτικές βέβαια…

Χριστίνα Πολίτη: Αρκετά νωρίς ξεκίνησε τα φετινά της μπάνια η δημοσιογράφος, καθώς μόλις έξι ημέρες μετά το Πάσχα φόρεσε το μπικίνι της και ξαμολήθηκε στις παραλίες… Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία επέλεξε τη λίμνη της Βουλιαγμένης, ενώ… ντροπαλή γαρ μας έδειξε μόνο το πάνω μέρος από το μαγιό της. Πλούσια τα ελέη, πάντως…

Σόφη Πασχάλη: Στον Αστέρα της Βουλιαγμένης βρέθηκε την Πρωτομαγιά η γυμνάστρια με το… κολασμένο κορμί. «Πρώτη ηλιοθεραπεία !! Πρώτο μπάνιο??? Mmmm??? το σκέφτομαι ακόμα.. Καλό μήνα!! Καλό καλοκαίρι!!!» γράφει στον λογαριασμό της στο Instagram, απ’ όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα