Τα μάζεψε ο Μανίκας για τα σταυροκοπήματα του “Ντάνου”

Ο Γιώργος Μανίκας και ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκαν το Σάββατο σε ένα event στο Σχοινιά που είχε τίτλο «Surviving games».

Τα «Χανταμπάκια» όπως ονομάστηκαν οι παίκτες που ανήκαν στην ομάδα του πρώην παίκτη του «Survivor», Στέλιου Χανταμπάκη, αναμετρήθηκαν με τα «Μανικάκια», για έπαθλο αξίας 250 ευρώ. Mετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιώργος Μανίκας εμφανίζεται σε video να κάνει το σταυρό του, να πέφτει στα γόνατα και να φιλάει το κομποσκοίνι του. Εν ολίγοις, είναι ξεκάθαρο ότι μιμείται τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ωστόσο, ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα κι ενώ ο κόσμος για μία ακόμα φορά τάχθηκε υπέρ του “Ντάνου”, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν είχε καμία πρόθεση να κοροϊδέψει τον παίκτη του Survivor. Έστω, κι αν από το βίντεο ακούγεται το γέλιο του φίλου του, Στέλιου Χανταμπάκη.

Καλημέρα #teamdanos! Τι σας έχω; Ο κύριος στο βίντεο (φίλος εγκάρδιος γνωστού(;) παίκτη του survivor που μας απασχολεί συχνά με τις προκλήσεις του) μετά από τη νίκη του σε έναν αγώνα τύπου survivor εναντίον του προαναφερθέντος παίκτη σταυροκοπιεται, φιλάει χέρια, χώματα κοροϊδεύοντας ποιον άλλο; Το Ντάνο! Και φυσικά, κανείς δε θα πει κουβέντα γι’αυτό. Εκεί φτάσαμε. Να κοροϊδεύουμε όποιον κάνει το σταυρό του από ανάγκη και να αφήνουμε έτσι τους κομπλεξικους…. Απογοήτευση! #survivorgr#survivor2017#danos#aggelopoulos#teamdanos#winner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Aggelopoulos (@giorgosaggelopoulos_fans) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα